PERHETALO AURINKOINEN

TERVETULOA PERHETALO AURINKOISEEN!

Perhetalo Aurinkoinen on osa MLL Ilmajoki ry:n toimintaa. Se sijaitsee Könnintiellä, Rouvalan rakennuksessa. Aurinkoinen on lapsiperheille tarkoitettu kohtaamispaikka, jossa perheillä on mahdollisuus tutustua toisiin samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin perheisiin ja tulla viettämään arkipäivää omien lastensa kanssa. Aurinkoiseen ovat kaikki tervetulleita!

Toiminta on pääosin maksutonta. Muksuparkista ja joistain kerhotoiminnoista voidaan periä nimellistä maksua. Hinnoista ilmoitetaan erikseen. Perhetalo Aurinkoisen toimintaan kuuluu leikin ja yhdessäolon lisäksi ohjattua toimintaa, johon osallistuminen on vapaaehtoista. Ohjattua toimintaa järjestetään vaihtelevasti yhdessä lasten, vanhempien ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Katso kuukauden kalenteri tästä.Huomioithan, että Aurinkoisen pihan lisäksi parkkipaikkoja on Herralan (viereinen rakennus) pihassa sekä Rouvalan edessä, postilaatikoiden lähellä. Osa Rouvalan parkkipaikoista on varattu yläkerran asukkaille.

Tilavuokraus

Perhetalo Aurinkoisessa voit pitää kokouksia tai järjestää perhejuhlia, esimerkiksi lapsen syntymäpäivät tai ristiäiset. Jäsenetuna tilojen vuokraus edullisempaa! 

Kysy lisää joko puhelimitse, sähkopostilla tai paikanpäältä talon ollessa auki!

Yhteystiedot MLL Perhetalo Aurinkoinen mll.ilmajoki@gmail.com puh. 044 2390 504 Lapsi- ja perhetyönohjaaja Sanni Piikkilä