Liity jäseneksi!

Liity Ilmajoen yhdistyksen jäseneksi!

MLL Ilmajoen jäsenenä pääset tukemaan toimintaamme ja toimit siten lasten hyväksi.  Jäsenmaksu on 25 € / vuosi. Vastineeksi saat jäsenkortilla esim. Lapsemme-lehden, edullisemmat tilavuokrat sekä saat myös osallistua maksulliseen toimintaamme edullisempaan hintaan. Saat myös lukuisia hyviä jäsenetuja (ks. edut tällä sivulla), jotka maksavat liittymismaksun moninkertaisesti takaisin. Samalla lomakkeella ja jäsenmaksulla voit liittää myös omat lapsesi MLL:n jäseniksi.

Jäseneksi pääset liittymään kätevästi klikkaamalla oikean reunan " LIITY JÄSENEKSI" tekstiä.

Ilmajoen paikalliset jäsenedut

MLL Ilmajoki ry:n jäsenkortilla saat Ilmajoella seuraavat jäsenedut. Yhdistyksen kortilla voit saada MLL-alennuksia myös muilla paikkakunnilla, esim. Seinäjoella!

• Kaunosoppi: 7% alennus normaalihintaisista tuotteista
  • Blue Rose Team: 10% alennus lasten hiustenleikkauksista (alle 10v)
  • Namitupa: myymälästä ostetut makeiset -10%, ohjelmapalveluista vakiotuotteista -5%
  • Kuntoplassi:
    *Alaraaja-analyysi ja pohjalliset 150€ (norm. hinta 180)
    *hieronta -10% normaali hinnoista
    *fysioterapia 5-15 kerran käynnit; kaupanpäälle kuukausikortti kuntosalille
    *kuntosali kuukausikortti 28 €(norm. 32 €)
    *personal trainer-palvelut -10 %
  • Fysio2000: 10% alennus kuntosalin vuosikortista, 6 kk kortista ja Personal Training -paketeista
  • Avun paikka: normaalihintaiset perushieronnat -10 % (ei muita alennuksia)
  • Kestikartano: 7 % kaikista erikseen tilatuista perhejuhlaruokailuista (esim. ristiäiset, häät, syntymäpäivät)
  • Huvikumpu, Seinäjoki: 10% alennus normaalihintaisista leluista ja 10% alennus lastenvaatteista, 5% alennus turvistuimista ja 10% alennus Ruskovillatuotteista.
  • Ilmajoen Krouvi: lounas 9€, 5-12-vuotiaat - 50 %, alle 5-vuotiaat ilmaiseksi
  • Ilmajoen El Cebo & Rolls: kaikkiin kebabannoksiin 0,4 l juoma kaupan päälle. Rolls tuotteista - 10 %
  • Poppi-Sali: 10 *kortin / lasten ryhmän ostajalle kertakortti kaupan päälle (arvo 7 €).
  • Pohjanmaan sähköpalvelu Oy: normaalihintaiset tuotteet - 10 %
  • KK Sisustus Oy: normaalihintaiset tuotteet - 10 % ( myymälä Kurikassa )
  • AD-Autokorjaamo Ilmajoki, henkilöauton määräaikaishuollon kaupanpäällisenä autopesu (pesun arvo 23,90 €)
  • Ilmajoen Kotipizza, normaalihintaisiin pitsoihin, kotzoneihin ja salaatteihin juoma kaupan päälle (0,5 l pullo tai hanajuoma)
  • Palon Katsastus Oy: 5 € alennus määräaikaiskatsastuksesta
  • HopLop:
    *Sisäänpääsymaksu arkisin 12 eur/lapsi (max. 5 lasta).  Etu ei ole voimassa koulujen loma-aikoina eikä arkijuhlapyhinä.
    *HopLop-synttäreillä päivänsankari juhlii veloituksetta, kun juhlavieraita on päivänsankarin lisäksi vähintään kuusi.Molemmat edut ovat voimassa lähes kaikissa HopLop-puistoissa ympäri Suomen.  (pl. Riihimäki ja Rovaniemi) ja edut saa esittämällä jäsenkortin.