Palkkaamme kesäksi 2019 kaksi kesäohjaajaa

17.1.2019

KESÄOHJAAJA, 2 PAIKKAA AVOINNA

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ilmajoen yhdistys ry on MLL Pohjanmaan piiriyhdistyksen alainen paikallisyhdistys, jolla on noin 370 jäsentä. Yhdistyksellä on kaksi erillistä toimitilaa: Perhetalo Aurinkoinen. Yhdistys on hakenut Leader rahoitusta Buustia2 teemahankkeesta kahden 20-25 -vuotiaan ammattiin opiskelevan tai työttömän nuoren palkkaukseen.

Haemme kahta työparina työskentelevää KESÄOHJAAJAA

suunnittelemaan ja toteuttamaan Päivä maatilalla -toimintaa ilmajokisille maatiloille. Työtä tehdään lisäksi lasten parissa myös Perhetalo Aurinkoisessa. Lisäksi palkattavat nuoret suunnittelevat ja toteuttavat kesän 2019 aikana maaseudun elämään liittyvän someprojektin yhdistyksen sosiaalisen median kanavissa.

Arvostamme:
- soveltuvaa koulutusta (kulttuurituotanto, sosionomi, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, maatalousalan pt tai vastaava)
- kokemusta järjestötyöstä sekä aikaisempaa kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta
- hyviä tietoteksiä valmiuksia ja sosiaalisen median osaamista
- organisointikykyä ja kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn
- innostunutta ja aktiivista työotetta

Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työhön liittyy myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työtehtävä on osa-aikainen ja työsuhde alkaa aikaisintaan 1.6.2019. Tehtävä on 2 kk kesätyö, joka täytetään mikäli hanke saa rahoituksen.

Hakemukset tulee toimittaa 11.2.2019 klo 17.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: mll.ilmajoki@gmail.com.