Haluaisitko sinä lähteä vapaaehtoiseksi iltaperhekahvilaohjaajaksi?

31.8.2017

Vielä reilut kaksi vuotta sitten yhdistyksemme ainut perhekahvila kokoontui kerran viikossa - tai joka toinen viikko. Paikkana oli kunnan ryhmiksen tilat ja vetäjinä yhdistyksen vapaaehtoiset perhekahvilaohjaajat. Tämän jälkeen toiminta on laajentunut huomattavasti, mutta myös iltaperhekahvila pitää pintansa! On todettu, että myös iltaisin on hyvä olla kokoontumispaikka perheille, jotka eivät pääse mukaan päivällä järjestettyyn toimintaan. Iltaperhekahvilat sisältävät rentoa ja kiireetöntä yhdessäoloa ja sinne ovat kaikki tervetulleita.

Vapaaehtoisen perhekahvilaohjaajan tehtäviin kuuluu ovien avaus ja sulkeminen sekä kahvinkeitto. Ohjaajan tärkeä tehtävä on myös vastaanottaa perhekahvilakävijät. Vapaaehtoistyö on helppo yhdistää perhe-elämään, koska aina voit ottaa myös omat lapsesi mukaan perhekahvilaan. Voit ryhtyä perhekahvilaohjaajaksi myös, jos omat lapsesi ovat jo isompia - sinulta löytyy varmasti annettavaa hektistä pikkulapsiarkea eläville perheille. Perhekahvilaohjaaja voi olla siis lähes kuka tahansa, joka kokee asian arvokkaaksi.

Perhekahvilaohjaaja saa tukea tehtäväänsä, ja halutessasi voit osallistua koulutukseen. Olisitko valmis antamaan pari- kolme iltaa syksyn mittaan tärkeän asian puolesta? Ota rohkeasti yhteyttä meihin, kerromme todella mielellämme asiasta lisää!

Elina

mll.ilmajoki@gmail.com, 044 2390 504